Spännande berättelser
Skräck i svenska folkhemmet

Snart är det höst Spännande berättelse om skräcken som drabbar dig ensam i skogen när solen går ner.
En alldeles ny uppfostringsmetod Spännande berättelse om den nye vikarien lyckas bemästra den bråkigaste klassen. Men vad är det för metoder han använder att sätta skräck i sina elever?
Tennismästarens sista boll Spännande berättelse om en kvinna som är gift med världens främsta tennismästare. Men han behandlar henne illa och hon säger att vill skiljas. Hon sticker ihjäl honom, men sedan kommer skräcken?
Baalsebubs brud Spännande berättelse om någonting ont, som rörde sig på stadens frostiga, dunkla och folktomma gator. Något som flåsade och ylade. Övernaturliga fantasifoster, som plötsligt tog ett skutt ut ur fantasins värld och bringar skräck in i verkligheten. Eller bara någon avskyvärd karl, som var besinningslöst kåt och bar kniv.
Svartsoppa med krås "Fan själv måste ha ordnat så att fruntimmer gjorde slut så fort pojkvännen luktade sprit." Så börjar denna spännande berättelse, som fortsätter att berätta om skräcken som följer när flickvännen till slut kommer med tåget.
Gravstenens ögon Spännande berättelse om en död pojke, och skräcken hos hans mamma, som tror att han fortfarande lever.
Mordet på Olof Palmer Spännande berättelse om den nye statsministern Olof Palmer - skall han mördas precis som sin föregångare Olof Palme. Skräcken stiger när årsdagen av mordet på Olof Palme kommer?
Mias julklapp Spännande berättelse om en bror, som ger sin syster en spegel i julklapp. Var det den spegeln, som ledde till hennes död?
Elvira på kyrkogården Spännande berättelse om skräcken när Elvira som besöker sin farmors grav, och hur den drar henne till sig.
Mamma myra Spännande berättelse om att bli tvingad att få håret tvättat med schampoo.
Ensam kvar Spännande berättelse om en tom skola när alla gått hem, utom en pojke som beordrats kvarsittning. Skall han överleva skräckens timmen i den tomma skolan?
Spindlarna Spännande berättelse om skräck i sängen på natten. Det är då som spindlarna kommer krypande.
Urtidsmonstret Feminism och klasshögfärd och skräcken från naturens hämnd i en spännande spännande berättelse.

Flera spännande berättelser av David Palme       Mera om David Palme